ONZE DIENSTEN

FOTOGRAFIE

Matermedia zorgt ervoor dat uw product, dienst, portret of moment vastgelegd prachtig vastgelegd wordt. Wij kunnen veelzijdig fotograferen en dan moet je denken van natuurfotografie, portret, macro tot aan productfotografie. Naast de shoots worden de foto’s op professionele wijze geoptimaliseerd. De laatste puntjes op de spreek woordelijke i gezet.

BEGELEIDING

Om u online te begeleiden, brainstormen, sparren of kennis ontwikkelen kunnen wij u verder helpen. Wij beschikken zowel over kennis in de breedte als in de diepte wat betreft het gehele aspect van online marketing, fotografie en webdesign.

Naast advies en consultentie kunt ook ook bij ons terecht voor online trainingen en workshops. Ook is het mogelijk om voor u op maat gemaakte checklists en,- of stappenplannen op te zetten.

Jij hebt een Visie en wij helpen jou het te realiseren

onze diensten

Hierbij nog een keer onze diensten opsomd in een overzicht.

Dit zijn de diensten opgesomd, voor volledig overzicht en uitgebreide informatie verzoeken we u contact met ons op te nemen.

SEO

Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie; Het verbeteren van je website om daarmee hoger in de Google zoekresultaten te verschijnen

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie: Uw bezoekers op de website onbewust verleiden en begeleiden naar uw converterende onderdelen zoals een formulier of productaankoop.

Website bouw

Website bouw: Van a tot z een website laten ontwerpen en bouwen met het gebruikersvriendelijke CMS-systeem van WordPress aan de achterkant.

Fotografie

Fotografie: Van bedrijfs, portret tot aan landschapfotografie, het perfecte plaatje wordt door Matermedia geschoten.

Workshops

Workshops: Zelf meer met online marketing bezig gaan? Wij leren u uw website onderhouden en alle basisprincipes om zelf beter gevonden te worden voor uw doelgroep.

SEA

Search Engine Advertising; Adverteren binnen Google. Met het voor u beschikbare SEA budget het meeste rendement uit de advertenties genereren bij uw doelgroep.

Social Media

Social Media campagne opzetten en onderhouden. Ook denken wij social media strategien uit en zetten wij de planning om om voor u een groot bereik te genereren.

Websites onderhouden

Website onderhouden: De website blijven voorzien van nieuwe content, afbeeldingen, video’s of nieuwsartikelen of blogberichten. Wij houden uw site up to date.

Design

Design: Aan creativiteit geen gebreken. Wij kunnen media uitingen van logo’s, briefpapier tot aan gehele huisstijlen verzorgen, zowel off,- als online design.

Begeleiding

Begeleiding: Ook wel consultancy genoemd. Een partner nodig die meedenkend is, helpt met brainstormen en sparring? Wij geven en onderbouwen en delen onze denkwijze graag met u!

Home    Diensten    Over ons     Diensten     Contact