Logo MaterMedia

Onze diensten

ONLINE MARKETING

Online vindbaar zijn voor je doelgroep. Met online marketing kun je ervoor zorgen dat je op verschillende manieren zichtbaar bent, daarbij gebruikmakend van verschillende kanalen. Matermedia helpt een online strategie op te zetten om je doelgroep te bereiken. Verschillende kanalen worden onderzocht, voorgelegd en uiteindelijke opgezet en geoptimaliseerd. Online Marketing heeft als voordeel dat je daarmee statistieken opbouwd en exact weet welke kanaal je het meeste heeft opgeleverd.

WEBSITES

Wij realiseren toegankelijk WordPress websites, waarbij gebruiksvriendelijkheid en in het oogspringende designs, de standaard zijn. Hierbij altijd de wensen van de klant, met oog op de doelgroep en online marketing in acht nemend. Tegenwoordig is je website een groot deel van je bedrijfsuiting en meer dan enkel een visitekaartje. De doelgroep moet online al converteren en als bedrijf zijnde wil je content up to date kunnen houden. Voor wij beginnen gaan wij daarom eerst graag vrijblijvend met u in gesprek.

BEGELEIDING

Om u online te begeleiden, brainstormen, sparren of kennis ontwikkelen kunnen wij u verder helpen. Wij beschikken zowel over kennis in de breedte als in de diepte wat betreft het gehele aspect van online marketing, fotografie en webdesign.

Naast advies en consultentie kunt ook ook bij ons terecht voor online trainingen en workshops. Ook is het mogelijk om voor u op maat gemaakte checklists en,- of stappenplannen op te zetten.

Waarom we dit doen?

REDEN EEN

Onze passie is op een creatieve en doelgerichte manier oplossingen te bedenken en uitvoeren tot in detail.

REDEN TWEE

In contact zijn met klanten, communicatie en wensen omzetten tot een idee. En een eindproduct opleveren die de desbetreffende doelgroep aanspreekt.

Nog steeds niet overtuigd? Hier is nog een reden:

Dit is simpelweg het leukste dat er is. Een combinatie tussen creatief zijn, samenbouwen, communiceren en resultaten behalen, onderhouden en analyseren om vervolgens dit te verbeteren en de lat nog hoger te leggen!

Wat andere over ons zeggen

Eve
Evelize Vargas | International Sales
“I´ve had the opportunity to see Martijn his work as a photographer.
He has a sensibility for details and he is always seeking his best version. The outcome is excellence in everything he decides to do.”


Pascal
Pascal Eskes | Marketeer, Traffic Today
“Hij gaat altijd zijn doel achterna en is bereidt daarvoor extra meters te maken. Ook komt hij zijn afspraken na en kun je daardoor een betrouwbare en fijne samenwerking met hem opbouwen.”

Open chat
1
Do you want to find out how I can help you with your online business? Please feel free to connect through WhatsApp.